Litteam a přičítání km

plachtařská soutěž především pro CZ SK komunitu

Poslaťod Fil » 26.12.2008 18:26

Aha, tak jsem to opravil, a teď tam mám zase příliš málo, jenom vlastně asi z poslední instalace Condora. :?
Fil

Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
Fil
 
Príspevky: 177
Registrovaný: 06.05.2007 11:33

Poslaťod andel » 26.12.2008 22:37

ono to i dokonce maka
Obrázok
Obrázok užívateľa
andel
 
Príspevky: 232
Registrovaný: 08.10.2008 13:56
Bydlisko: CZ Děčín

Poslaťod molex » 03.01.2009 21:42

Ahoj Condoráci..mám zase problém, do statistik se mi nechtějí připočítávat kilometry,pořád mám 189km což je blbost, smazání složek atd. nepomohlo...nevíte čím to? :?: :roll:
Obrázok
Obrázok užívateľa
molex
 
Príspevky: 63
Registrovaný: 26.05.2008 16:53
Bydlisko: Ostrava-Poruba

Poslaťod Václav Kořínek » 04.01.2009 12:43

Dělej to jako já - skoro rok se už ani nesnažím o aktualizaci. :wink:
Obrázok

Obrázok
Obrázok užívateľa
Václav Kořínek
 
Príspevky: 1484
Registrovaný: 20.11.2006 19:40
Bydlisko: Liberec

Poslaťod Semrad » 04.01.2009 15:22

molex píše:Ahoj Condoráci..mám zase problém, do statistik se mi nechtějí připočítávat kilometry,pořád mám 189km což je blbost, smazání složek atd. nepomohlo...nevíte čím to? :?: :roll:


Aktualizujes to spustenim programu CondorStats?
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
Semrad
 
Príspevky: 2505
Registrovaný: 01.09.2006 10:02
Bydlisko: Chrudim

Poslaťod molex » 04.01.2009 16:30

No právě že jo...
Obrázok
Obrázok užívateľa
molex
 
Príspevky: 63
Registrovaný: 26.05.2008 16:53
Bydlisko: Ostrava-Poruba

Poslaťod Semrad » 04.01.2009 17:11

molex píše:No právě že jo...


Tak projdi nastaveni, muze tam byt nekde spatna cesta.
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
Semrad
 
Príspevky: 2505
Registrovaný: 01.09.2006 10:02
Bydlisko: Chrudim

Poslaťod jirka » 04.01.2009 17:12

mne se zase strasne dlouho nacitaji data 15 min.
Obrázok

Obrázok

Obrázok
Obrázok užívateľa
jirka
 
Príspevky: 464
Registrovaný: 21.01.2008 14:08
Bydlisko: Hradec nad Svitavou

Poslaťod molex » 04.01.2009 18:55

Jako fakt nevim, nalétaný čas se ukáže, ale kilometry ne a ne...
Obrázok
Obrázok užívateľa
molex
 
Príspevky: 63
Registrovaný: 26.05.2008 16:53
Bydlisko: Ostrava-Poruba

Poslaťod Honzajs » 04.01.2009 20:24

Čavec hele sice blbá otázka ale kde najdu tyhle soubory???? stats_tvojemeno.dat a folder backup nikde je tam ve složce s condorem nemám:o((((
Obrázok
Obrázok užívateľa
Honzajs
 
Príspevky: 92
Registrovaný: 08.11.2008 16:06
Bydlisko: Rychnov nad Kněžnou

Poslaťod erycP » 04.01.2009 21:38

Honzajs píše:Čavec hele sice blbá otázka ale kde najdu tyhle soubory???? stats_tvojemeno.dat a folder backup nikde je tam ve složce s condorem nemám:o((((

stats_tvoje_meno.dat najdes v kniznici (foldri, priecinku), kde si nainstalujes CondorStats.
Obrázok užívateľa
erycP
Site Admin
 
Príspevky: 1892
Registrovaný: 27.05.2008 17:06
Bydlisko: Nitra

Poslaťod Cadfael » 04.01.2009 21:39

a na vistách ve "virtual store", ukrytá složka v apps ve složce uživatele
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
Cadfael
Site Admin
 
Príspevky: 4402
Registrovaný: 06.05.2006 18:58
Bydlisko: CZ, Brno

Poslaťod andel » 15.01.2009 01:36

Výte někdo jak to je stím přičítaní KM?Doma na PC jsem měl víc nalítano,a ted na druhém PC co mám v práci jsem si ted chtěl příčíst a dalo mito mín než jsem měl. :roll:

Přemýšlím jestli to vždycky nemám stáhout do flešky dát do druhého PC a pak naopak,bylo byto možný takle realizovat??
Obrázok
Obrázok užívateľa
andel
 
Príspevky: 232
Registrovaný: 08.10.2008 13:56
Bydlisko: CZ Děčín

Poslaťod erycP » 15.01.2009 02:19

andel píše:Výte někdo jak to je stím přičítaní KM?Doma na PC jsem měl víc nalítano,a ted na druhém PC co mám v práci jsem si ted chtěl příčíst a dalo mito mín než jsem měl.


toto ti scitavat nebude, vzdy posle to, co mas odletene na danom PC, na ktorom spustis CondorStats... jedine ak zvladnes prenasat a spajat logbooky...

PS: v praci pracuj! :lol:
Obrázok užívateľa
erycP
Site Admin
 
Príspevky: 1892
Registrovaný: 27.05.2008 17:06
Bydlisko: Nitra

Predchádzajúci

Späť na Litteam Cup

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť
cron