Condor V2

Veci čo sa týkajú Condora 2

Re: Condor V2

Poslaťod JBr » 23.12.2017 11:41

Ano i ne.

Bude se spouštět nový web a nové fórum, oboje hostované jinde. Nicméně na víkend se něco chystá, byť V2 to ještě nebude :wink:
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
JBr
 
Príspevky: 915
Registrovaný: 07.05.2006 12:07

Re: Condor V2

Poslaťod Martin Baran » 23.12.2017 15:13

Cadfael píše:Nový web ano, ale prodej V2 ne... má tam být nějaké vyhlášení o něm, zřejmě odhad termínu na leden či únor

Jojo to jsem pochopil,že jen web..... ale i tak díky za infíčko Milošku :)
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
Martin Baran
 
Príspevky: 72
Registrovaný: 14.04.2012 08:11
Bydlisko: Frýdek-Místek

Re: Condor V2

Poslaťod mano202 » 25.12.2017 02:13

Obrázok
Obrázok
mano202
 
Príspevky: 63
Registrovaný: 21.09.2008 15:35
Bydlisko: LZRU

Re: Condor V2

Poslaťod Martin Baran » 25.12.2017 10:11

:D
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
Martin Baran
 
Príspevky: 72
Registrovaný: 14.04.2012 08:11
Bydlisko: Frýdek-Místek

Re: Condor V2

Poslaťod Cadfael » 25.12.2017 11:24

DuoDiscusLesce.png
DuoDiscusLesce.png (3.42 MiB) Zobrazené 797 krát


Z oficiálních stránek:
Another year has passed, but it has been a fruitful year for us. We've been working hard to bring you the best soaring simulation experience. Stay tuned!
We wish all Condor pilots a positive vario reading in 2018

Prý teď bude OXO dávat každé dva dny obrázek z V2, tak je sem pak stáhnu také.
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
Cadfael
 
Príspevky: 4379
Registrovaný: 06.05.2006 18:58
Bydlisko: CZ, Brno

Re: Condor V2

Poslaťod Molly » 25.12.2017 22:37

Cadfael píše:Prý teď bude OXO dávat každé dva dny obrázek z V2, tak je sem pak stáhnu také.

Nadhera. este ho "prinutit" dat dake kratne video..... :D
Molly
 
Príspevky: 116
Registrovaný: 11.03.2009 15:41
Bydlisko: Prievidza

Re: Condor V2

Poslaťod Cadfael » 26.12.2017 14:12

IMG_0473.JPG
IMG_0473.JPG (302.86 KiB) Zobrazené 767 krát
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
Cadfael
 
Príspevky: 4379
Registrovaný: 06.05.2006 18:58
Bydlisko: CZ, Brno

Re: Condor V2

Poslaťod Cadfael » 28.12.2017 11:17

Už jsem na svých stránkách nachystal informace o nových sceneriích pro V2 a možnost poslat avízo mailem až bude vydán Condor 2 či scenerie.
Jinak další obrázky z V2, které uvolňují, najdete na:
https://www.facebook.com/CondorSim/
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
Cadfael
 
Príspevky: 4379
Registrovaný: 06.05.2006 18:58
Bydlisko: CZ, Brno

Re: Condor V2

Poslaťod JBr » 28.12.2017 12:28

Dnes screen se Std. Cirrusem. Další screeny budou v sobotu a v pondělí, ale hlavně ten sobotní bude pro nás našince zajímací ;)
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
JBr
 
Príspevky: 915
Registrovaný: 07.05.2006 12:07

Re: Condor V2

Poslaťod alf » 29.12.2017 21:50

Rád bych přivítal, aby součástí V2 byly i letadla z verze 1. Rád lítám s ASW-19 a Discusem a bylo by škoda je nemít. Určitě nebudu instalovat V1, když je verze novější, V1 bych nechal pomalu umřít. Miloši, přimluv se prosím, ať je součástí V2 i balík starých větroňů a nebudu se bránit a chápu, když budou jako servis pack za nějaký malý peníz. Ale naráz prosím.
A ještě bych Vám rád popřál v novém roce hodně štěstí a těším se, až si s Vámi zalétám.
Obrázok
Obrázok užívateľa
alf
 
Príspevky: 253
Registrovaný: 10.10.2009 20:42
Bydlisko: Šumperk

Re: Condor V2

Poslaťod Cadfael » 30.12.2017 09:31

002.jpg
002.jpg (177.82 KiB) Zobrazené 685 krát


Letadla z V1 tam nebudou, protože nejsou modelově kompatibilní, bohužel. Sám bych je tam chtěl. Nicméně po vydání Condora začnou vycházet postupně nová letadla, takže je naděje, že se tam postupně některá vrátí.
Já osobně si nechám i Condora 1, nejen kvůli letadlům, ale také kvůli sceneriím - moje scenerie z V1 do V2 nepůjdou.. Pokud si tedy člověk bude chtít zalétat na Czech republic v západní části, tak jedině tam, a Tatry budou ve V2 až v roce 2019,
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
Cadfael
 
Príspevky: 4379
Registrovaný: 06.05.2006 18:58
Bydlisko: CZ, Brno

Re: Condor V2

Poslaťod Doggy » 17.01.2018 11:20

Ahojte!

vyzera to, ze sa nam to blizi :) Na FB stranke zacalo zrejme odpocitavanie. Hoci nie kazdy den sa odpocitava, ale odhadom by to mohlo byt snad uz aj buduci tyzden :) Co myslite? :idea:
ObrázokObrázok
Obrázok užívateľa
Doggy
 
Príspevky: 164
Registrovaný: 02.11.2010 10:12
Bydlisko: LZKZ

Re: Condor V2

Poslaťod Cadfael » 17.01.2018 13:23

]do konce ledna by to mohlo být.... Dám sem i na svůj web brzy informaci o hardwareových požadavcích, které by měly počítače pro V2 splňovat, ale v zásadě je třeba mít grafickou kartu, paměť na ní by měla být 1GB a vyšší, ne grafiku na desce. Procesor doporučený Pentium 5 nebo 7

Můžete si udělat orientačně benchmark vaší grafiky:
https://www.videocardbenchmark.net/
Je potřeba si stáhnout testovací program:
https://www.passmark.com/products/pt.htm


Výsledek
1000 je minimum, pokud je menší, tak V2 asi nepoběží
4000 velmi dobré
8000 vynikající

Hledané číslo by měl být výsledek testu 3d grafiky, v obrázku je to 6216 - tedy lepší než velmi dobré. Pro představu, s tímto testem na počítači s i7 a grafikou Nvidia GTX 960 mi běží V2 jako víno, FPS nejde pod 60 na maximální nastavení. Ale ještě to případně upřesním, doufám že jsem ten test pochopil dobře.

Nepojmenovaný obrázek.png
Nepojmenovaný obrázek.png (60.4 KiB) Zobrazené 507 krát
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
Cadfael
 
Príspevky: 4379
Registrovaný: 06.05.2006 18:58
Bydlisko: CZ, Brno

Re: Condor V2

Poslaťod ram » 17.01.2018 19:43

Můj dědeček říká: 3572,3. Nic moc, teda... co bych taky čekal od kompu tak 7 let starého, že? No uvidíme...
Obrázok
Obrázok
ram
 
Príspevky: 852
Registrovaný: 11.01.2007 20:23
Bydlisko: Orlová, Czech Republic

Re: Condor V2

Poslaťod JBr » 17.01.2018 23:41

Mám i7 a 4GB GTX 960M, v tom testu má skóre lehce přes 1500, ale v 1920x1080 a s detaily naplno mám stejně kolem 90-100 FPS.
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
JBr
 
Príspevky: 915
Registrovaný: 07.05.2006 12:07

PredchádzajúciĎalší

Späť na Všeobecná diskuze

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
cron