Condor V2

Veci čo sa týkajú Condora 2

Re: Condor V2

Poslaťod Jan » 12.02.2018 22:10

Je to tak, konecne i videa a hned s Blanikem!:-)

https://www.youtube.com/watch?v=H2IznIHrZgI
Jan
 
Príspevky: 1
Registrovaný: 12.02.2018 19:00

Re: Condor V2

Poslaťod Molly » 13.02.2018 10:30

Cadfael píše:aha, já předpokládal že myslí jezdící vlaky, auta, kouř z komínů a tak :-)

Nie to by bolo sice pekne, ale to nie je az tak podstatne-teda mozno ten dym z komina by nebol odveci....
Videa su pekne cele je to o riadny kus dalej....inak nezda sa Vam, ze ten blanik padne do vyvrtky akosi prilis rychlo?
Molly
 
Príspevky: 116
Registrovaný: 11.03.2009 15:41
Bydlisko: Prievidza

Re: Condor V2

Poslaťod GothaR » 13.02.2018 20:01

Tiež sa mi zdalo, že pád do vývrtky je rýchlejší, ale pri vonkajšom pohľade je vidieť, že smerovku vychýlil dosť rýchlo, možno je to tým.
Tu som to dal do porovnania, môžete posúdiť sami: http://youtubedoubler.com/mSWc
Obrázok
Obrázok
GothaR
 
Príspevky: 346
Registrovaný: 09.05.2008 19:02
Bydlisko: Košice

Re: Condor V2

Poslaťod JBr » 13.02.2018 23:35

On je docela hodný, takže když to člověk udělá pomalu, tak spíš přepadne do normálního, byť lehce na jednu stranu nakloněného pádu, protože se to pořádně neutrhne. Takže se musí noha dát razantněji. Ale ono tím kroutítkem na joysticku se to udělá snáz než když člověk musí opravdu nohou překonat určitý odpor, takže to pak na videu vypadá jako taková ta akrobatická razance.

No, snad už to brzy budete moct vyzkoušet sami.
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
JBr
 
Príspevky: 916
Registrovaný: 07.05.2006 12:07

Re: Condor V2

Poslaťod Cadfael » 16.02.2018 13:15

Dnes večer, 16.2, buďte ve střehu, možná to už vypukne :-)
Jinak na mých stránkách vidíte už i cenu - moje je konečná, na stránkách výrobce bude bez DPH, takže konečná cena by měla být prakticky stejná.
Pokud si budete chtít Condora koupit u mě, a byl by aktuálně vyprodán, protože první dny čekám dost velký zájem, tak buď cca den počkejte, než získám další licence, nebo mi napište přes chat a já vám je zarezervuji. Případně si Condora můžete koupit přímo na stránkách výrobce.

Jsou už k dispozici i obě mé scenerie, CW-A a CW-V. Až bude k dispozici Hitziho program pro server a budeme moci spustit servery pro V2, tak bychom na CW-V mohli udělat alternativní batohy nebo nějaké tásky pro kratší výlety s Blaníkem.
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
Cadfael
 
Príspevky: 4379
Registrovaný: 06.05.2006 18:58
Bydlisko: CZ, Brno

Re: Condor V2

Poslaťod Luboš Faitz » 16.02.2018 14:14

Batoh snad nee :). To by nebylo s čím lítat ani, to se lítalo na klubovkách. A když mě to ani nepůjde spustit pořádně ta dvojka tak potom kdyby se zrušil Batoh na jedničce tak to nemá cenu už ani lítat. Propaguje se tady dvojka a není ani možnost to odzkoušet kvůli hardware. To časový demo má snad každý sim už.
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
Luboš Faitz
 
Príspevky: 66
Registrovaný: 11.09.2009 17:32
Bydlisko: Brno

Re: Condor V2

Poslaťod Molly » 16.02.2018 15:53

Luboš Faitz píše:Batoh snad nee :). To by nebylo s čím lítat ani, to se lítalo na klubovkách. A když mě to ani nepůjde spustit pořádně ta dvojka tak potom kdyby se zrušil Batoh na jedničce tak to nemá cenu už ani lítat. Propaguje se tady dvojka a není ani možnost to odzkoušet kvůli hardware. To časový demo má snad každý sim už.


Ahoj,

Veru nieco ako demo by nebolo zle lebo teraz neviem ci treba noveho kompa alebo nie. Vykon mam v postacujucom minime, ale len ten hore vie aka bude realita....
Notas uz je postarsi ale na bezne veci postacuje a vyhodit 1000Eur koli hre na novy sa mi zatial nechce....

Uvidime.. v kazdom pripade sa tesim....
Molly
 
Príspevky: 116
Registrovaný: 11.03.2009 15:41
Bydlisko: Prievidza

Re: Condor V2

Poslaťod Cadfael » 16.02.2018 16:04

Já jsem nemyslel, že se něco zruší, normálně jede vše dál na V1¨ A Batoh jsem kdysi vymyslel já ještě s jedním kamarádem, jen pro info :-) Blaník je na toulky krajinou ideální.

V2 co bude bude navíc

Demo bohužel není.

Jinak ještě hrozí, že bude den, dva zpoždění, teď někdo reportovat jednu trochu nejpříjemnou chybu, tak uvidíme.


Spustil jsem na svých stránkách možnost předobjednání, kdo chce si může Condora zarezervovat. Jak dostanu licence, bude ji mít rezervovanou, dostane pak mail že je objednávka připravená a pak ji může zaplatit, nebo zrušit.
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
Cadfael
 
Príspevky: 4379
Registrovaný: 06.05.2006 18:58
Bydlisko: CZ, Brno

Re: Condor V2

Poslaťod JBr » 16.02.2018 18:04

Co se týče HW, pokud máte počítač pořízený během posledních 2-3 let, tak by neměl mít problém. Betu jsem zkoušel na 7 let starém služebním notebooku s prehistorickou ATInou (benchmark skóre kolem 270) a i tak jsem tam měl kolem 30 fps na medium v nativním rozlišení (nějakých 1280x800 nebo tak něco).

Na současném notebooku, starém necelé dva roky, chodil ve full HD s interní grafikou Intel HD 530 (1000 bodů) s většinou detailů na maximum taky kolem 20-25 fps, když se detaily stáhly, tak to šlo nahoru, na medium kolem 50-60.

Druhá karta v notebooku, dedikovaná GeForce GTX960M, má v benchmarku skóre cca 2100 a ve full HD se vším na maximum mám 80-90 fps na zemi a výš ve vzduchu to jde přes 100, když uberu na detailech, v pohodě i kolem 150. A to s aniso 4x.
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
JBr
 
Príspevky: 916
Registrovaný: 07.05.2006 12:07

Re: Condor V2

Poslaťod ram » 16.02.2018 19:29

No, jak tak na to koukám, tak ty požadované nároky na hw jsou přinejmenším přehnané... Proč? Není tam mimo detailnější mesh v podstatě nic navíc oproti V1. Ani ta voda není voda. A k čemu directx11 to už fakt nevím... Ano, od dx10 výš je možné lepší využití výkonu gr. karet (pokud to samozřemě podporují), to znamená lepší a plynulejší vykreslování, snad i větší dohlednost (možná se budovy nebudou už objevovat, jako ve V1, nevím, neviděl jsem), ale celkově fakt nic moc nového V2 nepřináší.
A co se týká soutěžení, tak zatím určitě zůstane prioritou V1. Já si třeba nedokážu představit lítat s tou standartní hrůzou... třeba pěkně lítá a je to výkonné, ale je to takové UFO. Bohužel ve standartní třídě, která byla ve V1 v podstatě nejlepší a nejvyváženější. A soutěž s L-13? Hmmm... Udělat jistě lze, ale stejně jako v reálu to bude dost trápení a tasksetter bude mít hodně svázané ruce. Něco určitě bude, ale nic velkého.
Ano, s batohy začal kdysi dávno Miloš aspol., to já jsem ještě ani condora neměl a lítalo se na def. slovenii s ASK-13. Já se k tomu dostal až později a tak nějak se s tím nimrám dodnes. Zkoušely se různé varianty, standardy, PW-5, ale s klubovkami mi to přijde nej. Takto bych i viděl pokračování.
Nikde jsem nenašel jaké další letadla budou, zatím jen předělali PP2 (ano PP2, ten klubovkový je vlastně PP3, PP2 nikdy nevyšel ač byl hotov), něco málo dodali (Gb II, Antares, Dianu) a to je vše...
O absenci dema je asi škoda psát, condor opravdu není laciný a zákazníci by měli mít právo ho předem vyzkoušet, takto moc nových nadšenců nepřibude. A vůbec jsem zvědavý co vlastně časem ve V2 přibude, věci o kterých se už před léty mluvilo a počítalo se s něma tak nějak stále chybí...
Obrázok
Obrázok
ram
 
Príspevky: 852
Registrovaný: 11.01.2007 20:23
Bydlisko: Orlová, Czech Republic

Re: Condor V2

Poslaťod Cadfael » 16.02.2018 19:39

Myslím to tak, že se dá udělat (teď nemluvím o normálních závodech) něco ala batoh, s blaníkem a na vysočině, relativně krátké tásky pod dvě hodiny, aby si člověk mohl jen tak zalétat pro radost s blaníčkem, což byl primární důvod tehdejších batohů. Třeba jako paralelní akce v pátek vedle batohu, pro lidi, co by měli zájem... je to jen představa, může to být jakkoli jinak. Prostě něco sentimentálního z mládí, aby si člověk připoměl, kdy na Blaníkovi fakt lítal a bylo to super. Přiznám se že tohle by mě bavilo asi víc než standartní soutěže s výkonnými brusy, protože já na soutěžení moc nejsem.. raději se kochám :-)

Však by bylo fajn, až se V2 trochu rozšíří a lidi se s ní seznámí, začít o tom diskutovat. Určitě jsem pro pokračování všeho ve V1, V2 dávat zpočátku spíš jako bonus navíc
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
Cadfael
 
Príspevky: 4379
Registrovaný: 06.05.2006 18:58
Bydlisko: CZ, Brno

Re: Condor V2

Poslaťod Cadfael » 16.02.2018 21:30

Vydání se posouvá asi na zítra, opravuje se ještě jedna vážnější chyba... Asi lepši než vydávat patch za pár dnů, tak musíme vydržet.

Musím ještě dnes večer upravit svůj web, výrobce vyžaduje pro registraci licence údaje o zákazníkovi, které musím při prodeji automaticky odeslat, jinak by licence nešla aktivovat. Nově je registrace Condora on--line a kontrolovaná na platnost licence.
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
Cadfael
 
Príspevky: 4379
Registrovaný: 06.05.2006 18:58
Bydlisko: CZ, Brno

Re: Condor V2

Poslaťod =M@trix!= » 17.02.2018 00:50

sem napnutej jak špagáaaaaaat .... :D :D
Milan "Zejdla" Žejdlík (MZ)
Obrázok Obrázok
Obrázok užívateľa
=M@trix!=
 
Príspevky: 717
Registrovaný: 06.12.2006 17:35
Bydlisko: Žďárské Vrchy

Re: Condor V2

Poslaťod Cadfael » 17.02.2018 10:12

chyba opravena, probíhá závěrečný test. Pokud vše půjde dobře, tak k večeru by měl být finální setup a mohlo by se začít s prodeji.

Web jsem už upravil, stálo mě to půl noci, takže na zahájení jsem připravený doufám... Nebýt Erika, který mi v noci pomohl, tak bych asi na něm dělal doteď. (Eriku, kdybychom tě neměli, tak mám silnou obavu že bychom fakt byli co do Condora v háji. Opravdu moc díky za vše co pro nás děláš!!!).

Asi tím pádem večer už podruhé nepoletím závod, minule jsem musel nečekaně odjet něco zařídit, dnes pokud začnou prodeje bude takový blázinec, že to nemohu nechat bez dozoru...

Hlavně doporučuji leťte závod, nečekejte na Condora - pokud si uděláte předobjednávku, tak budete mít licenci rezervovanou, a garance že určitě večer vyjde není.
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
Cadfael
 
Príspevky: 4379
Registrovaný: 06.05.2006 18:58
Bydlisko: CZ, Brno

Re: Condor V2

Poslaťod OK0357 » 21.02.2018 09:00

Tak prej už to je venku: http://www.condorsoaring.com/order/
Letu zdar!!!!!!!!!!!!!

Obrázok
Obrázok užívateľa
OK0357
 
Príspevky: 54
Registrovaný: 15.01.2007 15:29
Bydlisko: Orlová

PredchádzajúciĎalší

Späť na Všeobecná diskuze

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
cron