Condor V2

Veci čo sa týkajú Condora 2

Re: Condor V2

Poslaťod Cadfael » 21.02.2018 10:24

ano, ale ještě je tam problém s registrací u některých uživatelů, musel jsem zastavit prodej a čekám na nové licence/ patch
je v prodeji i u mě na www.condorworld.eu

EDIT: tak počáteční chaos snad skončil. Mám správné licence, prodej už probíhá.

Užijte Condora, a jenom pro jistotu upozorňuji, že první dny prodeje mám takový blázinec, že nemohu poskytovat podporu nikomu jinému, než mým zákazníkům... Až později ostatním.
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
Cadfael
 
Príspevky: 4379
Registrovaný: 06.05.2006 18:58
Bydlisko: CZ, Brno

Re: Condor V2

Poslaťod Semrad » 22.02.2018 20:34

Tak jsem hodil pár krátkých letů na PC u rodičů. Tem můj chudáček s XPčkama to fakt nedá. Zjistil jsem následující problém. Při zobrazení v okně je grafika super, taktéž,když okno zvětším na celou obrazovku. Problém nastane když přepnu na Full screen. Grafika z minulého století, hrubé a kostičkované! Kde by mohl být problém? No a klasika rozmazané textury v docela blízkém dohledu. Už si nepamatuji, jak se to řešilo ve V1. Vzpomene si někdo?
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
Semrad
 
Príspevky: 2503
Registrovaný: 01.09.2006 10:02
Bydlisko: Chrudim

Re: Condor V2

Poslaťod JBr » 22.02.2018 21:43

Nemáš nastavené špatné rozlišení obrazovky? V okně si to bere podle systému, ale ve fullscreenu podle toho co máš nastavené v setupu.

Rozmazané textury by mohlo řešit nastavení anisotropického filtrování v nastavení grafické karty.
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
JBr
 
Príspevky: 915
Registrovaný: 07.05.2006 12:07

Re: Condor V2

Poslaťod Semrad » 22.02.2018 21:51

V setupu je tuším 1280x720 nebo tak nějak. Zítra se na to mrknu. Děkuji za odpověď.
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
Semrad
 
Príspevky: 2503
Registrovaný: 01.09.2006 10:02
Bydlisko: Chrudim

Re: Condor V2

Poslaťod Semrad » 24.02.2018 10:54

Dal jsem maximální rozlišení, co měl nastavený systém a funguje jak má. Stejně tak u filtrování. Vypnul jsem určování podle aplikace a nastavil 16x.
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
Semrad
 
Príspevky: 2503
Registrovaný: 01.09.2006 10:02
Bydlisko: Chrudim

Re: Condor V2

Poslaťod Hornet » 30.05.2018 14:00

Zdravím vás chlapi. Sice sa to netýka tak uplne V2 ale keď prejdete na prvý príspevok tohto vlákna, písal ho Rišo (mal prezývku Papa na zahr. Condor fóre). Dlhé roky prevádzkoval prvý server a fórum, ktoré sa týkalo Condora (condorsoaring.sk) a predával aj v začiatkoch licencie. Bol aktívny aj v IL2 Šturmovik komunite.
Smutná správa je že včera večer nás vo veku 47 r. po dlhej a ťažkej chorobe opustil a odletel na prelet odkiaľ už nie je návratu (len pre upresnenie choroba nesúvisela s tým čo robí na obrázku ktorý sa zobrazuje pri mene). Kedysi sme spolu lietali online prelety, bola s ním sranda, sme z rovnakého mesta. Ako vysokoškolák si urobil PPL a lietal na Z142 ale potom sa dal na podnikanie s počítačmi (v malom) pár mi ich poskladal, na jednom z nich toto píšem. Condora sledoval prakticky do konca. Tí čo ste ho poznali mu prosím venujte krátku spomienku.
Obrázok
Obrázok užívateľa
Hornet
 
Príspevky: 715
Registrovaný: 08.05.2006 21:37
Bydlisko: Martin

Re: Condor V2

Poslaťod erycP » 30.05.2018 14:05

RIP Rišo, aj ja som kupoval som u teba Condora jednotku v 2008...
Obrázok užívateľa
erycP
 
Príspevky: 1637
Registrovaný: 27.05.2008 17:06
Bydlisko: Nitra

Re: Condor V2

Poslaťod Jura » 30.05.2018 14:12

Smutná věc, dobří lidé odcházejí první. Dobrý let, teď už bez turbulencí, Rišo.
ObrázokObrázok
Obrázok užívateľa
Jura
 
Príspevky: 261
Registrovaný: 14.04.2010 20:28
Bydlisko: CZ, Příbram

Re: Condor V2

Poslaťod Cadfael » 30.05.2018 14:27

Ach jo.... Tohle fórum je od něj, předal mi ho před pár lety i s doménou. RIP
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
Cadfael
 
Príspevky: 4379
Registrovaný: 06.05.2006 18:58
Bydlisko: CZ, Brno

Re: Condor V2

Poslaťod bumper » 31.05.2018 02:35

47 roků to je skoro můj věk. To je opravdu hodně smutný :cry:
Obrázok Obrázok
Obrázok užívateľa
bumper
 
Príspevky: 826
Registrovaný: 07.06.2006 19:44
Bydlisko: Brno

Re: Condor V2

Poslaťod Skymartas » 31.05.2018 17:04

RIP Ríšo ..... :(
[url=http://www.condor.cc/pilot_details.php?id=10288]
Obrázok[/url] Obrázok
Obrázok užívateľa
Skymartas
 
Príspevky: 348
Registrovaný: 16.05.2006 20:35
Bydlisko: Jičínsko

Re: Condor V2

Poslaťod Martin Baran » 31.05.2018 18:07

RIP
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
Martin Baran
 
Príspevky: 72
Registrovaný: 14.04.2012 08:11
Bydlisko: Frýdek-Místek

Re: Condor V2

Poslaťod Cadfael » 02.06.2018 11:23

Condor patch 2.0.3 a JS1C-18/ 21

Nezapomeňte si také stáhnout a instalovat produkt Hangar.

Je k dispozici zdarma z mých stránek, stejně jako patch.
https://www.condorworld.eu/index.php?p=21


Doporučujeme nový patch instalovat, jinak nebudete moci létat on-line. Je ke stažení zde na našich stránkách, u produktu. Condor 2 a to i pro uživatele, který si tento produkt nekoupili. Současně byl vydána další kluzák pro Condora, JS1, Produkt obsahuje dva kluzáky, v třídách 18m a open class.

Výrobci také změnili distribuci letadel pro Condora. Nyní již pro jednotlivé kluzáky nejsou k dispozici samostatné instalační produkty, ale všechna letadla jsou umístěna v souboru Hangar. Pokud si příslušné letadlo koupíte, stačí vložit získaný licenční kód a letadlo aktivovat. Při každé změně letadel výrobci je pak potřeba instalovat znovu produkt Hangar, bez ohledu na to, zda máte letadla koupená či ne. Hangar si můžete volně stáhnout u produktu Condor.


Novinky ve verzi 2.0.3

Podpora více monitorů. Zkontrolujte nastaveni v setupu.
Fullscreen emulation přidán.
Přepracovány dýmovnice, lze volit barvu atd..
Vylepšení mraků.
PDA měřítko opraveno pro všechna letadla.
PDA posunuty pro Cirrus a Blanik.
Upraveny fyzikální modely letadlo pro vybírání vývrtky s plnou vodou.
Chyba umístění kluzáků na zemi.
Opraveny další drobnější chyby.
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
Cadfael
 
Príspevky: 4379
Registrovaný: 06.05.2006 18:58
Bydlisko: CZ, Brno

Re: Condor V2

Poslaťod Semrad » 05.06.2018 19:35

Ríšo, přeji poklidný let. :(
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
Semrad
 
Príspevky: 2503
Registrovaný: 01.09.2006 10:02
Bydlisko: Chrudim

Re: Condor V2

Poslaťod Cadfael » 07.06.2018 07:50

Byl vydán patch 2.0.4
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
Cadfael
 
Príspevky: 4379
Registrovaný: 06.05.2006 18:58
Bydlisko: CZ, Brno

Predchádzajúci

Späť na Všeobecná diskuze

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť
cron