Bude můj počítač vyhovovat Condorovi V2?

Veci čo sa týkajú Condora 2

Re: Bude můj počítač vyhovovat Condorovi V2?

Poslaťod =M@trix!= » 13.12.2018 21:40

Neneeeeeeee .. návrat dalšího ztracenýho syna :shock: :shock: :wink:
Milan "Žejdla" Žejdlík (MZ)
Obrázok Obrázok
Obrázok užívateľa
=M@trix!=
 
Príspevky: 722
Registrovaný: 06.12.2006 17:35
Bydlisko: Žďárské Vrchy

Re: Bude můj počítač vyhovovat Condorovi V2?

Poslaťod VladaVeverka » 22.03.2020 16:19

Ahoj.

Pořídil jsem si extra nový pc, abych mohl létat s Conodrem 2. Podle testů s apkou Passmark rating (Performance test 10.0) mám 3D graphics mark 19629,9 a Passmark rating 7480,0.
Přesto nemohu Condora spustit. Stále mně naskakuje okno s hláškou: Error initializing Direct3D. Check setup - Video options.
Můžete mně někdo poradit, prosím? Již jsme zkusili s kolegou několikrát vše odinstalovat a nainstalovat znovu a stále nic.
Děkuji za radu! V.
VladaVeverka
 
Príspevky: 4
Registrovaný: 22.03.2020 15:45

Re: Bude můj počítač vyhovovat Condorovi V2?

Poslaťod erycP » 22.03.2020 16:28

VladaVeverka píše:Ahoj.

Pořídil jsem si extra nový pc, abych mohl létat s Conodrem 2. Podle testů s apkou Passmark rating (Performance test 10.0) mám 3D graphics mark 19629,9 a Passmark rating 7480,0.
Přesto nemohu Condora spustit. Stále mně naskakuje okno s hláškou: Error initializing Direct3D. Check setup - Video options.
Můžete mně někdo poradit, prosím? Již jsme zkusili s kolegou několikrát vše odinstalovat a nainstalovat znovu a stále nic.
Děkuji za radu! V.


Zdravime ta,
nemas nahodou na tom PC aj onboard grafiku aj nejaku 3D nvidiu/ati? Ak ano, nastavit preddefinovanu kartu pre Condora.

nvidia-3d.jpg
nvidia-3d.jpg (232.31 KiB) Zobrazené 453 krát


PS: to, ktoru kartu condor pouziva, zistis po otvoreni C2 a nasledne SETUP - je tam vypisana karta priradena pre C2.
Obrázok užívateľa
erycP
Site Admin
 
Príspevky: 1890
Registrovaný: 27.05.2008 17:06
Bydlisko: Nitra

Re: Bude můj počítač vyhovovat Condorovi V2?

Poslaťod VladaVeverka » 22.03.2020 17:07

Děkuji za odpověď. Condor používá jedinou kartu, kterou v pc mám a to tu správnou... NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER
VladaVeverka
 
Príspevky: 4
Registrovaný: 22.03.2020 15:45

Re: Bude můj počítač vyhovovat Condorovi V2?

Poslaťod erycP » 22.03.2020 17:14

VladaVeverka píše:Děkuji za odpověď. Condor používá jedinou kartu, kterou v pc mám a to tu správnou... NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER


A mozes screenshot z toho Condor -> Setup screenu, co tam mas?
Obrázok užívateľa
erycP
Site Admin
 
Príspevky: 1890
Registrovaný: 27.05.2008 17:06
Bydlisko: Nitra

Re: Bude můj počítač vyhovovat Condorovi V2?

Poslaťod VladaVeverka » 22.03.2020 17:30

prtsc níže v další odpovědi...
Naposledy upravil VladaVeverka dňa 22.03.2020 19:27, celkovo upravené 1
VladaVeverka
 
Príspevky: 4
Registrovaný: 22.03.2020 15:45

Re: Bude můj počítač vyhovovat Condorovi V2?

Poslaťod VladaVeverka » 22.03.2020 19:25

erycP píše:
VladaVeverka píše:Děkuji za odpověď. Condor používá jedinou kartu, kterou v pc mám a to tu správnou... NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER


A mozes screenshot z toho Condor -> Setup screenu, co tam mas?
Prílohy
CondorScreen.PNG
Nastavení grafiky
CondorScreen.PNG (98.79 KiB) Zobrazené 451 krát
VladaVeverka
 
Príspevky: 4
Registrovaný: 22.03.2020 15:45

Re: Bude můj počítač vyhovovat Condorovi V2?

Poslaťod erycP » 22.03.2020 19:36

VladaVeverka píše:
erycP píše:
VladaVeverka píše:Děkuji za odpověď. Condor používá jedinou kartu, kterou v pc mám a to tu správnou... NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER


A mozes screenshot z toho Condor -> Setup screenu, co tam mas?



Skusit vypnut VirtualReality - aby bolo Setup VR [OFF]
Obrázok užívateľa
erycP
Site Admin
 
Príspevky: 1890
Registrovaný: 27.05.2008 17:06
Bydlisko: Nitra

Re: Bude můj počítač vyhovovat Condorovi V2?

Poslaťod Jirka71 » 28.01.2022 20:55

Ahoj. Nikde jsem téma o Win 11 nenašel a nechtěl jsem zakládat nové vlákno. Má už někdo zkušenosti s Win 11 a C2 ? Je nějaký problém, nebo je vše v pohodě ?
Obrázok
Obrázok užívateľa
Jirka71
 
Príspevky: 71
Registrovaný: 07.09.2013 21:37
Bydlisko: Opatovec

Re: Bude můj počítač vyhovovat Condorovi V2?

Poslaťod erycP » 28.01.2022 21:10

Jirka71 píše:Ahoj. Nikde jsem téma o Win 11 nenašel a nechtěl jsem zakládat nové vlákno. Má už někdo zkušenosti s Win 11 a C2 ? Je nějaký problém, nebo je vše v pohodě ?

https://www.condorsoaring.com/forums/viewtopic.php?f=31&t=20750
Na anglickom fore je kratke vlakno, malo by bezat vsetko OK (u nas uz lieta na W11 bez problemov myslim LFM).
Obrázok užívateľa
erycP
Site Admin
 
Príspevky: 1890
Registrovaný: 27.05.2008 17:06
Bydlisko: Nitra

Re: Bude můj počítač vyhovovat Condorovi V2?

Poslaťod Jirka71 » 01.02.2022 20:54

O. K. Díky za reakci a odkaz
Obrázok
Obrázok užívateľa
Jirka71
 
Príspevky: 71
Registrovaný: 07.09.2013 21:37
Bydlisko: Opatovec

Predchádzajúci

Späť na Všeobecná diskuze

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť
cron