od alf » 20.02.2018 00:18
Zdravím Vás,
jakse blíží vydání V2,tak nějak mi vyprchává nadšení.
Z balíčkové volby Antares 18S, Blaník L-13, Diana-2, Duo Discus XL, Genesis 2, Grunau Baby, Standard Cirrus.. je pro mě šlápnutí vedle Grunau Baby a Antres s Genesis neznám vůbec, nevím, jestli si k nim vybuduji nějaký vztah. A další připravované 4 stroje za nějakých 1400Kč ? No žádná sranda. Nemám představu, jak je složité zabudovat již "funkční" větroně, ale snad to není takový problém. Rozhodně bych přivítal balíček cca 8 větroňů za cca 500 Kč nebo více balíčků. Starý balíček měl dost povedený výběr.
Jinak výběr se určitě bude lišit podle toho, co člověk od Condora očekává. Někdo se chce "povozit", někdo chce letět průměrem 150km. Tady se ale maže výhoda lepšího stroje proti soupeřovi, protože ten ho má taky, tak za mě ty super výkonné větroně ani nemusí být. Ale klidně vývojáři můžou nakreslit nějaké UFO, které poletí 300 s nulovým opadáním.
Přivítal bych Blaník, Orlík, VSO, Šohaj, Libelle, ASW19, Discus, Nimbus a něco z rychlíků Ventus 18m a ASG29. Z nového je Cirrus a Duo Discus ok, Diana bude asi zajímavá. Z připravovaných bych zkusil JS1. Ale vhodných kandidátů je určitě celá řada, napadá mě ještě Pirat.