Letadla pro Condora V2

Fórum týkajúce sa lietadiel pre Condora 2

Letadla pro Condora V2

Poslaťod Cadfael » 26.01.2018 10:18

Pro Condora V2 budou k dispozici další, postupně vydávaná letadla. Na rozdíl od V1 nebudou vydávány jako Plane Packy, ale budou v prodeji po jednotlivých letadel, takže člověk si může koupit jenom ta, o která má zájem.

Condora, letadla i scenerie si můžete potom koupit buď v mém e-shopu, nebo přímo na stránkách výrobce. Ceny jsou zhruba stejné, výhoda nákupu u mě je neomezené stahování a přístup k licencím, až je ztratíte :-)
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
Cadfael
Site Admin
 
Príspevky: 4402
Registrovaný: 06.05.2006 18:58
Bydlisko: CZ, Brno

Re: Letadla pro Condora V2

Poslaťod Jan » 12.02.2018 22:14

Co by bylo fajn, kdyby pres multiplayer mohli pilotovat jeden L13 dva piloti jako v realite - ale tak to treba nekdy v budoucnu?:-)

http://www.condorsoaring.com/aircraft/
Jan
 
Príspevky: 1
Registrovaný: 12.02.2018 19:00

Re: Letadla pro Condora V2

Poslaťod Cadfael » 12.02.2018 23:05

Snad v budoucnu
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
Cadfael
Site Admin
 
Príspevky: 4402
Registrovaný: 06.05.2006 18:58
Bydlisko: CZ, Brno

Re: Letadla pro Condora V2

Poslaťod Luboš Faitz » 19.02.2018 14:20

IL2 1946 to už umí několik roků a v patchi zadarmo :)
Luboš Faitz
 
Príspevky: 78
Registrovaný: 11.09.2009 17:32
Bydlisko: Brno

Re: Letadla pro Condora V2

Poslaťod mano202 » 19.02.2018 14:30

ako dobre ze je V2 condor... ale ak aktualizacie neprinesu nic nove.. tak je to len nenazranost sa da povedat
Obrázok
mano202
 
Príspevky: 65
Registrovaný: 21.09.2008 15:35
Bydlisko: LZRU

Re: Letadla pro Condora V2

Poslaťod Cadfael » 19.02.2018 14:31

To je moc fajn - třeba se ukáže, že Condora vlastně vůbec nepotřebujeme, protože všechno umí jiné simy.
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
Cadfael
Site Admin
 
Príspevky: 4402
Registrovaný: 06.05.2006 18:58
Bydlisko: CZ, Brno

Re: Letadla pro Condora V2

Poslaťod Hans » 19.02.2018 15:01

Pánové( Luboši. Mano,Radku a další), co předem prdláte, ještě než V2 vyšla, přeci si ho vůbec nemusíte kupovat,to není povinnost, dvojí můžete lítat na šturmu, termiku
třeba na Xplane nebo FlightSimu, popřípadě na AeroFly, SilentWings...Rok ho s ADX testujem, takže jen malinko na rozdíl od Miloše, vidíme co je to za úsilí.Zatím za 10 let nikdo jiný a takhle propracovaný plachtařský sim nevytvořil..Takže je jen na vašem rozhodnutí si ho nekupovat a je nekorektní ho
předem takhle hodnotit....
Obrázok užívateľa
Hans
 
Príspevky: 204
Registrovaný: 09.01.2007 23:35
Bydlisko: Praha

Re: Letadla pro Condora V2

Poslaťod bumper » 21.02.2018 03:14

Mohu se zeptat, jaké vlečné jsou v Condoru 2 ? Nikde jsem tuto informaci nenašel, na stránce výrobce jsou jen větroně, o vlečných žádná zmínka. Na jednom obrázku jsem viděl jen Wilgu. Je tam Z226? Je tam Dynamic? Je tam Čmelák? Jsou tam i jiné vlečné? Díky za info :)
Obrázok Obrázok
Obrázok užívateľa
bumper
 
Príspevky: 830
Registrovaný: 07.06.2006 19:44
Bydlisko: Brno

Re: Letadla pro Condora V2

Poslaťod OK0357 » 21.02.2018 08:58

Wilga, Robin Dr-400, Dynamic a 205tka.
Letu zdar!!!!!!!!!!!!!

Obrázok
Obrázok užívateľa
OK0357
 
Príspevky: 54
Registrovaný: 15.01.2007 15:29
Bydlisko: Orlová

Re: Letadla pro Condora V2

Poslaťod JBr » 21.02.2018 10:30

Seremed turbo zatím není (bo jsem ho ještě neudělal). Rozhoduju se, jestli seremed turbo nebo turbo seremed turbo. Zatím vede to obyčejné, které aspoň někde ještě vleká. V dohledné době bude jedna vlečná, co byla ve V1 a v pár kusech lítá aj u nás.
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
JBr
 
Príspevky: 918
Registrovaný: 07.05.2006 12:07

Re: Letadla pro Condora V2

Poslaťod bumper » 22.02.2018 03:26

OK0357 píše:Wilga, Robin Dr-400, Dynamic a 205tka.


Díky za info :wink:

JBr píše:Seremed turbo zatím není (bo jsem ho ještě neudělal). Rozhoduju se, jestli seremed turbo nebo turbo seremed turbo. Zatím vede to obyčejné, které aspoň někde ještě vleká. V dohledné době bude jedna vlečná, co byla ve V1 a v pár kusech lítá aj u nás.


Neseremed určitě ano, ať už turbo, nebo neturbo. Já bych chtěl teda ještě mimo našich mašin i Piper Pawnee, toho máme v Medlánkách :) Ale když nebude nic se nestane, já stejně neplánuji v brzké době znovu začít virtuálně lítat, jen to tak po očku sleduji a koukám co je nového.
Obrázok Obrázok
Obrázok užívateľa
bumper
 
Príspevky: 830
Registrovaný: 07.06.2006 19:44
Bydlisko: Brno

Re: Letadla pro Condora V2

Poslaťod JBr » 22.02.2018 12:29

Pawnee chce i Uroš, takže ho určitě někdo někdy udělá.
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
JBr
 
Príspevky: 918
Registrovaný: 07.05.2006 12:07

Re: Letadla pro Condora V2

Poslaťod Martin Baran » 19.05.2018 17:46

Zdarec kluci.Nějaké nové info kdy teda uvolní JS1C? :?:
Obrázok
Obrázok užívateľa
Martin Baran
 
Príspevky: 192
Registrovaný: 14.04.2012 08:11
Bydlisko: Frýdek-Místek

Re: Letadla pro Condora V2

Poslaťod Cadfael » 20.05.2018 08:59

JS1 se zpozdilo, protože ho chtějí vydat až po patchu 2.0.3. Blíží se léto a to Uroš ztrácí totálně zájem, tak doufám, že to stihne před prázdninami, protože pak začne fungovat až na podzim.... Je to zvláštní člověk. Patch se už testuje, JS1 taky.
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
Cadfael
Site Admin
 
Príspevky: 4402
Registrovaný: 06.05.2006 18:58
Bydlisko: CZ, Brno

Re: Letadla pro Condora V2

Poslaťod Martin Baran » 20.05.2018 14:33

No doufám teda,že do prázdnin bude....A co by mělo vyjít v dalším patchi? Oprava F4?
Obrázok
Obrázok užívateľa
Martin Baran
 
Príspevky: 192
Registrovaný: 14.04.2012 08:11
Bydlisko: Frýdek-Místek

Ďalší

Späť na Letadla pro Condora 2

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť
cron