CW-V Vysočina

Fórum týkajúce sa scenérií pre Condora 2

CW-V Vysočina

Poslaťod Cadfael » 27.02.2018 19:15

Asi jste zaregistrovali, že jsme pro vás s Jirkou Brožkem udělali scenerii CW-V - Vysočinu - přímo vyříznutou z připravované CW-B
Scenerie je v plné verzi zdarma a lze ji stáhnout z mých stránek.

Je to nová generace scenerií, kdy používám nové textury s vyšším rozlišením, a objekty ve městech v případě potřeby i ve svazích, abych nedělal z měst
nereálné placky jako dříve.

Nemám tam při instalaci nastavitelnou hustotu objektů jako dříve, ani to zatím neplánuji, Pokud ale někomu běží dobře scenerie bez objektů, nebo CW-A, ale u CW-V má silný pokles výkonu / FPS, tak mi dejte vědět mailem. Budou-li takové případy, tak bych musel zvážit možnost omezení nebo vypnutí objektů, ale pak bych to s takovým člověkem potřeboval otestovat.
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
Cadfael
 
Príspevky: 4389
Registrovaný: 06.05.2006 18:58
Bydlisko: CZ, Brno

Re: CW-V Vysočina

Poslaťod Doggy » 27.02.2018 21:55

Tato nova generacia textur/scenerii sa mi velmi paci. Do oci mi udreli polia ktore posobia velmi realnym dojmom. Oproti Slovenii2 som postrehol pokles FPS z cca 65 na 55. Graficke nastavenia mam na maxime cez nVidia settings. VRAM 4GB
ObrázokObrázok
Obrázok užívateľa
Doggy
 
Príspevky: 164
Registrovaný: 02.11.2010 10:12
Bydlisko: LZKZ

Re: CW-V Vysočina

Poslaťod Skymartas » 18.04.2018 21:30

Shot22.jpg
Shot22.jpg (250.04 KiB) Zobrazené 1097 krát


Dneska jsem podrovnal v Jaroměři, a nevím, zda to dělá jenom mně, ale budovy , letadla a tranďáky jsou posazený nahoru - létají.

Je to jen můj problém, nebo jste to taky někdo zjistil?
[url=http://www.condor.cc/pilot_details.php?id=10288]
Obrázok[/url] Obrázok
Obrázok užívateľa
Skymartas
 
Príspevky: 349
Registrovaný: 16.05.2006 20:35
Bydlisko: Jičínsko

Re: CW-V Vysočina

Poslaťod Cadfael » 18.04.2018 21:43

To je chyba ve scenerii - jen se musím podívat, jestli tam mám staré neopravené letiště, nebo ta chyba je i v cw-B
Mohu to časem opravit, díky za informaci
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
Cadfael
 
Príspevky: 4389
Registrovaný: 06.05.2006 18:58
Bydlisko: CZ, Brno

Re: CW-V Vysočina

Poslaťod Luboš Faitz » 18.04.2018 22:50

No já to zkusil a u mě tento problém tedy není.

Shot84.jpg


Shot83.jpg
Luboš Faitz
 
Príspevky: 67
Registrovaný: 11.09.2009 17:32
Bydlisko: Brno

Re: CW-V Vysočina

Poslaťod Cadfael » 19.04.2018 08:22

Tak teď jsem skutečně zmatený :-) pokud máte oba stejnou verzi scenerie, což asi máte, tak není možné, aby někdo měl letiště jinak než druhý. Ani mě nenapadá, jak by to šlo. Jedině, že by se v jednom případě nenačetl správně jemnější terén, například po přistání... Opravdu divné
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
Cadfael
 
Príspevky: 4389
Registrovaný: 06.05.2006 18:58
Bydlisko: CZ, Brno

Re: CW-V Vysočina

Poslaťod Hans » 19.04.2018 10:00

Jaroměř taky v pořádku...
Prílohy
Shot12.jpg
Shot12.jpg (197.07 KiB) Zobrazené 1081 krát
Obrázok užívateľa
Hans
 
Príspevky: 193
Registrovaný: 09.01.2007 23:35
Bydlisko: Praha

Re: CW-V Vysočina

Poslaťod Skymartas » 19.04.2018 15:13

Proto jsem se ptal. Na té mojí staré vráně, co běží Condor na minimu FPS je to i možné. V každém případě díky za kontrolu a informace.
[url=http://www.condor.cc/pilot_details.php?id=10288]
Obrázok[/url] Obrázok
Obrázok užívateľa
Skymartas
 
Príspevky: 349
Registrovaný: 16.05.2006 20:35
Bydlisko: Jičínsko

Re: CW-V Vysočina

Poslaťod =M@trix!= » 19.04.2018 20:56

u mě taky OK ....
Milan "Žejdla" Žejdlík (MZ)
Obrázok Obrázok
Obrázok užívateľa
=M@trix!=
 
Príspevky: 721
Registrovaný: 06.12.2006 17:35
Bydlisko: Žďárské Vrchy

Re: CW-V Vysočina

Poslaťod JBr » 23.04.2018 08:46

Martine, když zmiňuješ tu "starou šunku", jak máš nastavenou kvalitu terénu? Jestli by pes nemohl být zakopaný tady.
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
JBr
 
Príspevky: 918
Registrovaný: 07.05.2006 12:07

Re: CW-V Vysočina

Poslaťod Skymartas » 23.04.2018 17:00

Zdravím Jiří, nastavení mám takovéhle, fps mezi 14-17, ale zatím létám :D :D :D

Výstřižek.JPG
Výstřižek.JPG (115.34 KiB) Zobrazené 1021 krát
[url=http://www.condor.cc/pilot_details.php?id=10288]
Obrázok[/url] Obrázok
Obrázok užívateľa
Skymartas
 
Príspevky: 349
Registrovaný: 16.05.2006 20:35
Bydlisko: Jičínsko

Re: CW-V Vysočina

Poslaťod JBr » 24.04.2018 10:08

V tom by mohla být zrada. Zkusím se na to podívat.
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
JBr
 
Príspevky: 918
Registrovaný: 07.05.2006 12:07

Re: CW-V Vysočina

Poslaťod JBr » 24.04.2018 10:22

Jo, tak je to tím. Když nastavím Terrain mesh quality na Coarse, tak to vypadá jako na tvém screenu. Když dám Super fine (což má asi většina lidí), tak tam problém není.

Shot211_zmenseny.jpg
Shot211_zmenseny.jpg (81.9 KiB) Zobrazené 1007 krát
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
JBr
 
Príspevky: 918
Registrovaný: 07.05.2006 12:07

Re: CW-V Vysočina

Poslaťod Skymartas » 24.04.2018 22:03

Proběhl jsem některá letiště na moje nastavení (Coarse). Jičín, Hořice, Dvůr, Vysoké Mýto, Polička, Zbraslavice, Křižanov, vše OK.
Jen Jaroměř je "o kousek výše".
Díky všem za reakci, na plné zobrazení si budu muset chvíli počkat. :D :D :D
[url=http://www.condor.cc/pilot_details.php?id=10288]
Obrázok[/url] Obrázok
Obrázok užívateľa
Skymartas
 
Príspevky: 349
Registrovaný: 16.05.2006 20:35
Bydlisko: Jičínsko

Re: CW-V Vysočina

Poslaťod Cadfael » 25.04.2018 08:31

ono to vypadá, že při tomto nastavení se nepracuje s "jemným" terénem, který je vyrovnaný, ale s tím starým, hrubším, který vyrovnaný není. Mohu nicméně zkusit pro CW-B vygenerovat potom hrubý terén z jemného, takže i tam by to pak mělo být v pořádku. Nicméně nechce se mi i kdyby to fungovalo dělat patch pro CW-V, všichni by si to pak museli stahovat a instalovat... Jediná možnost, dělej že Jaroměř neexistuje :-)
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
Cadfael
 
Príspevky: 4389
Registrovaný: 06.05.2006 18:58
Bydlisko: CZ, Brno

Ďalší

Späť na Scenerie pro Condora 2

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť