condor videa

Máte niečo nafotené? Nahraté z hry? Sem s tým!

condor videa

Poslaťod riso » 14.10.2006 14:50

Obrázok užívateľa
riso
Site Admin
 
Príspevky: 257
Registrovaný: 03.05.2006 20:41
Bydlisko: Martin

Poslaťod M.Svozil » 14.10.2006 18:01

...dost dobrý, akorat by mě zajímalo, jako tyto tracky pořídili..?
M.Svozil
 
Príspevky: 1666
Registrovaný: 18.09.2006 12:49

Poslaťod riso » 14.10.2006 19:25

nahras si track z hry, grabnes frapsom,postrihas,ozvucis, nejake tie titulky a mas to :D
Obrázok užívateľa
riso
Site Admin
 
Príspevky: 257
Registrovaný: 03.05.2006 20:41
Bydlisko: Martin

Poslaťod M.Svozil » 14.10.2006 23:54

Pěkný video z adrenalinovky Swiss Power (je to na stránce úplně dole :-))
http://www.swissraces.com/
M.Svozil
 
Príspevky: 1666
Registrovaný: 18.09.2006 12:49

Poslaťod Lowmick » 15.10.2006 13:43

Moje starsi acro video :)
omluvte zhorsenou kvalitu, jinak by zabiralo dost MB...

http://www.youtube.com/watch?v=SbNZalbWYe8
Obrázok
Lowmick
 
Príspevky: 27
Registrovaný: 01.09.2006 12:05
Bydlisko: Pardubice

Poslaťod bumper » 15.10.2006 15:18

Lowmick píše:Moje starsi acro video :)
omluvte zhorsenou kvalitu, jinak by zabiralo dost MB...

http://www.youtube.com/watch?v=SbNZalbWYe8


bezva video :wink:
Obrázok užívateľa
bumper
 
Príspevky: 828
Registrovaný: 07.06.2006 19:44
Bydlisko: Brno

Poslaťod bumper » 15.10.2006 15:21

M.Svozil píše:Pěkný video z adrenalinovky Swiss Power (je to na stránce úplně dole :-))
http://www.swissraces.com/


V galerii jsou tam screeny ze swiss_v2, to je z nove scenerky ? Nesleduju zahranicni fora, tak moc nevim, kdo co kuti, ale tohle vypada krasne 8) http://www.swissraces.com/pages/gallery ... =swiss_v2/
Obrázok užívateľa
bumper
 
Príspevky: 828
Registrovaný: 07.06.2006 19:44
Bydlisko: Brno

Poslaťod Martin D. » 11.01.2007 22:00

Ahoj daji se nejak videa s Condora prevest do formatu abych si to mohl nastrihat a upravit v MovieMakerovi? Nebo v cem vi ty videa strihate a upravujete?
"Fly fast and High!"
Obrázok
Obrázok užívateľa
Martin D.
 
Príspevky: 605
Registrovaný: 26.10.2006 19:06
Bydlisko: Krnov, CZ

Poslaťod Matěj » 12.01.2007 17:56

1. Nauč se aspoň tady psát s diakritikou! 2. Ale jsem rád, že jsi nezaložil další téma, jak to tak rád děláš:evil: . 3. I přesto by ses prvně mohl podívat do jiných témat, jestli tam něco o tomto není, co tak např. software, kam tato otázka patří? Toto slouží jako vlákno pro hotová videa a fotky! 4. Windows Movie Maker stačí, jsou ale lepší programy (nejznámější asi Pinnacle). 5. Nepochopil jsem, jak tom myslíš s formátem. To ještě ani nemáš program pomocí kterého se dají nahrávat Condor videa? A nebo se ptáš, jestli jde stříhat avi? Samozřejmě jde. Do jiného formátu bych to při stříhání nepřeváděl, ještě víc by se tak snížila kvalita záznamu. Až potom, když to budeš mít nastříhané a chceš to publikovat, tak není vhodné tam dávat vicea v avi formátu, ale exportovat to do wmv, mov či flv.
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
Matěj
 
Príspevky: 254
Registrovaný: 27.05.2006 21:32
Bydlisko: Praha/ Uherské Hradiště, o víkendech Plzeň- Letkov

Poslaťod Martin D. » 12.01.2007 19:03

Matěj píše:1. Nauč se aspoň tady psát s diakritikou! 2. Ale jsem rád, že jsi nezaložil další téma, jak to tak rád děláš:evil: . 3. I přesto by ses prvně mohl podívat do jiných témat, jestli tam něco o tomto není, co tak např. software, kam tato otázka patří? Toto slouží jako vlákno pro hotová videa a fotky! 4. Windows Movie Maker stačí, jsou ale lepší programy (nejznámější asi Pinnacle). 5. Nepochopil jsem, jak tom myslíš s formátem. To ještě ani nemáš program pomocí kterého se dají nahrávat Condor videa? A nebo se ptáš, jestli jde stříhat avi? Samozřejmě jde. Do jiného formátu bych to při stříhání nepřeváděl, ještě víc by se tak snížila kvalita záznamu. Až potom, když to budeš mít nastříhané a chceš to publikovat, tak není vhodné tam dávat vicea v avi formátu, ale exportovat to do wmv, mov či flv.

Ahoj , jak to píšeš ty! za 1. Nejsem jedinný který tady píše bez diakritiky za 2. Na skoro každý dotaz na který jsem se tady na fóru zeptal byl ohodnocený jako špatný. Omlouvám se příště se to už nestane, myslel jsem že by se sem to do tady toho odkazu na fóru mohlo hodit
"Fly fast and High!"
Obrázok
Obrázok užívateľa
Martin D.
 
Príspevky: 605
Registrovaný: 26.10.2006 19:06
Bydlisko: Krnov, CZ

Poslaťod Semrad » 12.01.2007 19:37

Mateji, taky pisu bez diakritiky, je to rychlejsi, ale priznavam, ze to nekdo nemusi rozlustit. :wink:

Genie, fakt nekdy zkus pohledat. Je toho o tom napsano hodne, jak na tomto foru, tak i na oficialnim. Vetsinou se stahuje video programem Fraps, mozna jsou i jina, tak moc jsem se o to nezajimal. Maly disk :P.
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
Semrad
 
Príspevky: 2504
Registrovaný: 01.09.2006 10:02
Bydlisko: Chrudim

Poslaťod Matěj » 12.01.2007 19:47

2MSE: Tak já se na tomto fóru snažím psát s diakritikou :D. A jinak to spíš mělo být upozornění na to, že je normální nevědět, sám často nevím, ale než abych založil nové vlákno, jen kvůli mé otázce, tak buď si to najdu, např. na ofic. fóru, kde je vyhledávání, nebo napíšu PM tobě či Cadfaelovi. Ale neznepřehledňuju toto fórum!
2 Genius: Je to tak, jak napsal Martin. On má trochu problémy s místem, ale ty jako podobná věková skupina ke mně, asi tento problém tak neřešíš, max. vymažeš pár videí (Martin řeší problém, že má málo místa na myslím 50GB hardisku, já řeším, že mám málo místa na 240GB hardisku, který je přeplněn věcmi stáhnutými z DC :D )... Jinak taky potřebuješ co nejsilnější pamět RAM, aby ti to pěkně šlapalo a nezatěžovalo příliš FPS. Pokud chceš Fraps poslat, pošli mi PM. Ptejte se, ale neznepřehledňuj fórum!
Jo a ukazovací zájmeno vy se píše s y ne i. Ale to snad je doufám jen překlep.
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
Matěj
 
Príspevky: 254
Registrovaný: 27.05.2006 21:32
Bydlisko: Praha/ Uherské Hradiště, o víkendech Plzeň- Letkov

Poslaťod falkon » 13.01.2007 00:47

Matěj píše:1. Nauč se aspoň tady psát s diakritikou!

Nerad sa vam do toho miesam, ale nemyslel si nahodou skor 'interpunkciu' (ciarky, bodky, dvojbodky,...) miesto diakritiky?

Inak, vzhladom na to, ze aj tento moj prispevok je OT, podobne ako predosle, prosim moderatora/admina o premazanie/presunutie prispevkov do patrickych for/vlakien.
falkon
 
Príspevky: 292
Registrovaný: 08.05.2006 11:45

Poslaťod riso » 13.01.2007 01:34

nerobte vlny chalani...

btw: a s diakritikou do pc na forach nepise snad nikto normalny...koniec prenosu :twisted:
Obrázok užívateľa
riso
Site Admin
 
Príspevky: 257
Registrovaný: 03.05.2006 20:41
Bydlisko: Martin

Poslaťod swt » 13.01.2007 21:55

2genius:
1) nejdřív je potřeba to video nějak zachytit, asi nejrozšířenější je fraps, a taky nevím čím dalším jiným
2) pak teprve je co stříhat (v čem: Adobe Premiere, Sony Vegas, Pinnacle ... VirtualDub, Windovs Movie Maker ... ). Mě se celkem líbí Vegas, Premiere je míň přítulná ale asi nejmocnější. VirtualDub je hodně unfriendly a ani ne tak moc na stříhání jako takový ale na processing ... líbí se mi že umí vyřezávat bez nutnosti reprocessingu (tj. bez změny v kvalitě).
A co se týče v čem stříhat ... nejdležitější je a) mít co stříhat b) kvalitní scénář ...

2 Matěj:

Proč publikovat ve wmv, mov a flv? Nějak nevím co je špatnýho na avi? Je to formát kterj zvládne každej přehrávač (narozdíl od mov a flv) a kvalita je stejně daná kodekem

ad diakritika - no nevím mě absolutně nevadí psaní bez diakritiky a i interpunkci si celkem domyslím ...
Obrázok užívateľa
swt
 
Príspevky: 934
Registrovaný: 11.05.2006 14:57
Bydlisko: CZ

Ďalší

Späť na Obrázky, Video, Tracky

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť
cron