spuštění C2

Diskusia o SW a HW v Condore 2

spuštění C2

Poslaťod alf » 06.03.2018 00:46

Mám problém se spuštěním C2, rozkliknu C2 a objeví se hláška : Aplikace C2 potřebuje následující funkci ve Windows - Direct Play a dvě možnosti
a) instalace - s restartem atd - provedu, jeví se jako, že je nainstalováno, restartováno ( asi 5x ) - při opětovném rozkliknutí se hláška objeví znovu
b) přeskočit a informace "C2 nemusí fungovat korektně" a nepřihlásím se na serverlist, abych letěl online.
Mám win 10 a zřejmě direct12. Zkusil jsem nainstalovat starší verzi Directu, ale tu mi to vůbec nepovolí nainstalovat.
Už jsem z toho pako, tak zkuste poradit, v čem je problém. Díky
Obrázok
Obrázok užívateľa
alf
 
Príspevky: 253
Registrovaný: 10.10.2009 20:42
Bydlisko: Šumperk

Re: spuštění C2

Poslaťod erycP » 06.03.2018 07:55

alf píše:Mám problém se spuštěním C2, rozkliknu C2 a objeví se hláška : Aplikace C2 potřebuje následující funkci ve Windows - Direct Play a dvě možnosti
a) instalace - s restartem atd - provedu, jeví se jako, že je nainstalováno, restartováno ( asi 5x ) - při opětovném rozkliknutí se hláška objeví znovu
b) přeskočit a informace "C2 nemusí fungovat korektně" a nepřihlásím se na serverlist, abych letěl online.
Mám win 10 a zřejmě direct12. Zkusil jsem nainstalovat starší verzi Directu, ale tu mi to vůbec nepovolí nainstalovat.
Už jsem z toho pako, tak zkuste poradit, v čem je problém. Díky


Lado,
mozno ti pomoze povolit DirectPlay, pod Win10:
-----
1. klikni na Windows button
2. daj hladat "Control Panel" - aby sa ti otvoril klasicky control panel, nie ten Win10 novy sialeny :)
3. vojdi - "Programy a sucasti"
4. vlavo najdes "Zapnut alebo vypnut sucasti systemu Windows" (tak je to vo Wind10 SK, bude podobne aj v CZ)
5. nezlakni sa ak budes cakat hoooodne dlho
6. a v popupe "Starsie sucasti/Legacy Components" odskrtini "DirectPlay"
-----
Prikladam aj nazorne video :)

Obrázok užívateľa
erycP
 
Príspevky: 1637
Registrovaný: 27.05.2008 17:06
Bydlisko: Nitra

Re: spuštění C2

Poslaťod Cadfael » 06.03.2018 10:57

Ještě snad jedna věc: vždy musíte instalovat z ůčtu s právy administrátora, i scenerie. A pak se Alfe podívej jako máš edici Windows - já je moc nesleduju, ale kdybys měl nějakou editici pro firmy, která by měla omezení na directX a hry, tak i to by mohl být důvod - ale nevím jestli taková vůbec existuje ani nemám čas to hledat...
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
Cadfael
 
Príspevky: 4379
Registrovaný: 06.05.2006 18:58
Bydlisko: CZ, Brno

Re: spuštění C2

Poslaťod alf » 06.03.2018 22:05

Chlapi děkuji, ale problém trvá. Zaškrtnu "povolit Direct Play", chce to restart, provedu a opět zmizí. Jsem přihlášen jako admin.
Obrázok
Obrázok užívateľa
alf
 
Príspevky: 253
Registrovaný: 10.10.2009 20:42
Bydlisko: Šumperk

Re: spuštění C2

Poslaťod alf » 06.03.2018 23:42

Windows 10 Home 64 bit ( 10.0,build 16299 )
Obrázok
Obrázok užívateľa
alf
 
Príspevky: 253
Registrovaný: 10.10.2009 20:42
Bydlisko: Šumperk

Re: spuštění C2

Poslaťod erycP » 07.03.2018 05:23

alf píše:Chlapi děkuji, ale problém trvá. Zaškrtnu "povolit Direct Play", chce to restart, provedu a opět zmizí. Jsem přihlášen jako admin.

Alfiku, hladal som po forach riesenie takehoto problemu, moc presnych exaktnych tam nebolo. Niekto ale pisal, ze mu zabralo toto cele urobit s vypnutym antivirim - mas tam nejaky na OS a beziaci? Mozno by stalo za to skusit ho vypnut na tu chvilu instalacie...
Obrázok užívateľa
erycP
 
Príspevky: 1637
Registrovaný: 27.05.2008 17:06
Bydlisko: Nitra

Re: spuštění C2

Poslaťod alf » 07.03.2018 07:46

Mám Bitdefender, zkusím to zase odpoledne
Obrázok
Obrázok užívateľa
alf
 
Príspevky: 253
Registrovaný: 10.10.2009 20:42
Bydlisko: Šumperk

Re: spuštění C2

Poslaťod ram » 07.03.2018 12:32

Problémy s instalací měl i Pavel Foldyna, nějak mu nešlo vytvořit pilota, jakoby Condor neměl možnost zapsat do dokumentů (práva?), vše se tvářilo normálně, vyřešila to reinstalace systému, ale nevím jak u tebe, možná by to pomohlo, ale pokud tam máš spoustu jiných věcí, které potřebuješ, tak to je asi nereálné. U Pavla to byla rychlovka s SSD diskem. On se u některých objevil po instalací patche ještě problém se zápisem do raceresult v multiplayeru. Zatím nevíme co způsobuje problémy se zápisem do dokumentů, pokud na to někdo přijde, tak prosím písněte.
Obrázok
Obrázok
ram
 
Príspevky: 852
Registrovaný: 11.01.2007 20:23
Bydlisko: Orlová, Czech Republic


Späť na Technické záležitosti

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť
cron