condor2nav, W7 64, WinCE 4.2

diskusia o SW problémoch

condor2nav, W7 64, WinCE 4.2

Poslaťod Fil » 15.10.2012 22:39

Ahoj všem,
má někdo zkušenost s propojením Condora na W7 64 a LK8000 na WinCE 4.2 pomocí Condor2Nav? Lze to? WMDC má potíže s WinCE 4.2.
Díky.
Fil

Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
Fil
 
Príspevky: 177
Registrovaný: 06.05.2007 11:33

Re: condor2nav, W7 64, WinCE 4.2

Poslaťod erycP » 15.10.2012 22:43

Fil píše:Ahoj všem,
má někdo zkušenost s propojením Condora na W7 64 a LK8000 na WinCE 4.2 pomocí Condor2Nav? Lze to? WMDC má potíže s WinCE 4.2.
Díky.

ide o to, ake potize mas? vidis PDAcko ako dalsie zariadenie? u mna staci pichnut ipaq do kolisky pod W7x64 a kludne browsujem po nom, takze v Condor2Nav staci dat OutputPath=\SD Card a automaticky mi to tam prekopci...
Obrázok užívateľa
erycP
 
Príspevky: 1564
Registrovaný: 27.05.2008 17:06
Bydlisko: Nitra

Re: condor2nav, W7 64, WinCE 4.2

Poslaťod Fil » 16.10.2012 10:19

erycP píše:
Fil píše:Ahoj všem,
má někdo zkušenost s propojením Condora na W7 64 a LK8000 na WinCE 4.2 pomocí Condor2Nav? Lze to? WMDC má potíže s WinCE 4.2.
Díky.

ide o to, ake potize mas? vidis PDAcko ako dalsie zariadenie? u mna staci pichnut ipaq do kolisky pod W7x64 a kludne browsujem po nom, takze v Condor2Nav staci dat OutputPath=\SD Card a automaticky mi to tam prekopci...

Nazdar Eriku,
bohužel ho nevidím, jen ve Správci zařízení vidím v Mobilní zařízení Microsoft USB Sync. WMDC nejdříve říká Připojuje, potom ale Chyba. V ovládacích panelech PNA ale najdu, že PNA je přes USB připojeno. Problém je asi WMDC, který prý potřebuje na PNA alespoň WinCE 6.
Fil

Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
Fil
 
Príspevky: 177
Registrovaný: 06.05.2007 11:33

Re: condor2nav, W7 64, WinCE 4.2

Poslaťod erycP » 16.10.2012 15:45

Fil píše:Problém je asi WMDC, který prý potřebuje na PNA alespoň WinCE 6.

Ja mam stary iPaq h2200 - bezi to na OS WinCE 4.20, windowsy mam W7x64 a chyta sa mi cez kolisku krasne... V tom asi chyba/zrada nebude....
Obrázok užívateľa
erycP
 
Príspevky: 1564
Registrovaný: 27.05.2008 17:06
Bydlisko: Nitra

Re: condor2nav, W7 64, WinCE 4.2

Poslaťod Fil » 05.01.2013 22:21

Tak řešení jsem nenašel, možná byl problém v PNA Geovision 350. Místo toho jsem pořídil Mio Moov m400, které hodlám používat i v reále. Jede to, myslim, na WinCE 6. S Condorem šlape dobře, vyrobil jsem si ten spešl kabel.

Jediné v čem je potíž je condor2nav, kdy na W7 64 není možné použít Active Sync. Lze nějak nastavit v souboru condor2nav.ini uložení na lokále, abych pak mohl ten task do PNA překopírovat ručně?
Fil

Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
Fil
 
Príspevky: 177
Registrovaný: 06.05.2007 11:33

Re: condor2nav, W7 64, WinCE 4.2

Poslaťod erycP » 05.01.2013 22:27

Fil píše:Jediné v čem je potíž je condor2nav, kdy na W7 64 není možné použít Active Sync. Lze nějak nastavit v souboru condor2nav.ini uložení na lokále, abych pak mohl ten task do PNA překopírovat ručně?

File, mam W7 x64, stary iPaq s WinCE 4.20 a sync mi ide, aj priamo upload na SD card ked mam PDAcko v koliske... Si si isty ze nevidis zariadenie priamo cez PC?

Inak ak tam zadas cestu OutputPath= niekam na lokal (C:) vygeneruje ti to v pohode.

Edit: pozeram, ze s LK8000 to nejako aj unlockuju... http://www.postfrontal.com/forum/topic. ... IC_ID=4790
Obrázok užívateľa
erycP
 
Príspevky: 1564
Registrovaný: 27.05.2008 17:06
Bydlisko: Nitra

Re: condor2nav, W7 64, WinCE 4.2

Poslaťod Fil » 06.01.2013 15:11

Ahoj, díky, už to generuje na lokále, OutputPath jsem použil, chyběl mi tam ale ten defaultní profil z LK8000 ve složce data u condor2nav - byl jsem příliš rychlý. :)

Geovision 350 jsem přes PC skutečně neviděl. Také software Active Sync byl funkční jen pro WXP, pro W7 jsem byl nucen použít Windows Mobile Device Center, ten se zařízeními s WinCE 4.2 údajně nemluví.

Nevím, zda condor2nav funguje přes WMDC - myslím, že snad ano, ale chyba bude asi v mé instalaci, protože jsem tehdy s WMDC prováděl různé pokusy :), již ale do tohoto softu zatím nechci investovat další čas. Každopádně MIO vidím po připojení přes USB ihned, takže soubory vygeneruju lokálně, a následně je překopíruju do LK8000 na PNA.

V PNA mám unlock D3ffect, který se dá celkem upravit podle individuálních potřeb a MIO si při jeho použití pamatuje nastavení jasu (což nefunguje například u klasického unlocku Mio_Moov_Unlock). Unlock MioPocket se zdá pěkný, ale pro moje potřeby příliš rozsáhlý.
Fil

Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
Fil
 
Príspevky: 177
Registrovaný: 06.05.2007 11:33

Re: condor2nav, W7 64, WinCE 4.2

Poslaťod Zolo » 30.01.2017 21:19

Čaute
poradí mi prosím niekto ako vlastne funguje condor2nav? Kde sa má nainštalovať a ako nastaviť?
Mám tablet s xcsoar spojený z condorom cez wifi.
Zolo
 
Príspevky: 11
Registrovaný: 20.07.2015 21:56

Re: condor2nav, W7 64, WinCE 4.2

Poslaťod erycP » 01.02.2017 15:45

Zolo píše:Čaute
poradí mi prosím niekto ako vlastne funguje condor2nav? Kde sa má nainštalovať a ako nastaviť?
Mám tablet s xcsoar spojený z condorom cez wifi.

Navod v EN: http://forum.condorsoaring.com/viewtopic.php?p=120138#p120138

Prvotne nastavenie chce trocha casu a nervov, ale ked sa to raz nastavi, preklopis FPL pre XCSoar za zopar sekund...
Obrázok užívateľa
erycP
 
Príspevky: 1564
Registrovaný: 27.05.2008 17:06
Bydlisko: Nitra


Späť na Software

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť
cron