cndr

Diskusia o SW problémoch

cndr

Poslaťod Milan Surovčík » 11.07.2011 16:31

Ahoj, po preinstalovani windovsu sa mi neda prihlasit na server a píše:Firefox nevie spracovať túto adresu, pretože protokol (cndr) nie je asociovaný so žiadnym programom.
Za radu ako to napraviť Dik.
Obrázok
Obrázok užívateľa
Milan Surovčík
 
Príspevky: 47
Registrovaný: 31.05.2009 14:17
Bydlisko: Žilina

Re: cndr

Poslaťod erycP » 11.07.2011 16:46

Skus soft CondorStartHelp: http://software.hitziger.net/index.php? ... grams&nr=4

Obrázok

a v nom button Repair CNDR link.
Obrázok užívateľa
erycP
 
Príspevky: 1623
Registrovaný: 27.05.2008 17:06
Bydlisko: Nitra

Re: cndr

Poslaťod Milan Surovčík » 11.07.2011 17:05

Už to ide, velmi ti dakujem.
Obrázok
Obrázok užívateľa
Milan Surovčík
 
Príspevky: 47
Registrovaný: 31.05.2009 14:17
Bydlisko: Žilina

Re: cndr

Poslaťod Venca plachtař » 13.07.2011 20:37

Díky za odkaz, takováto věc by se mi taky hodila :wink:

Kam mám tu aplikaci vložit? Umístil jsem ji do hlavní složky Condor/ a píše mi to "CondorStartHelp is disabled".

Zdraví

Venca
Obrázok užívateľa
Venca plachtař
 
Príspevky: 3
Registrovaný: 07.07.2011 14:52

Re: cndr

Poslaťod Zolo » 08.11.2016 12:14

Čaute poradí mi prosím niekto, ako nastaviť ten program na opravu registrov?


Ďakujem už netreba probém vyriešený.
Zolo
 
Príspevky: 22
Registrovaný: 20.07.2015 21:56

Re: cndr

Poslaťod Zolo » 25.02.2018 17:41

Tak po preinštalovaní pc mám zase problém s cndr registrom. Ten program na úpravu registrov mi nefunguje.Ak niekto vie pomôcť budem vďačný, nemôžem lietať online :-(
Zolo
 
Príspevky: 22
Registrovaný: 20.07.2015 21:56

Re: cndr

Poslaťod erycP » 26.02.2018 15:04

Zolo píše:Tak po preinštalovaní pc mám zase problém s cndr registrom. Ten program na úpravu registrov mi nefunguje.Ak niekto vie pomôcť budem vďačný, nemôžem lietať online :-(

Ahoj, to si instaloval V1? Vies aj instalacnu kniznicu, cestu? Program files? ci priamo C:\Condor?
Obrázok užívateľa
erycP
 
Príspevky: 1623
Registrovaný: 27.05.2008 17:06
Bydlisko: Nitra

Re: cndr

Poslaťod Zolo » 26.02.2018 19:34

Inštaloval som zatiaľ len condor2. Cesta je c:/condor2. Mám aj toto:

[HKEY_CLASSES_ROOT\cndr]
"URL Protocol"=""
[HKEY_CLASSES_ROOT\cndr\DefaultIcon]
@="C:\\Program Files\\CONDOR2\\Condor.exe"
[HKEY_CLASSES_ROOT\cndr\shell]
[HKEY_CLASSES_ROOT\cndr\shell\open]
[HKEY_CLASSES_ROOT\cndr\shell\open\command]
@="\"C:\\CONDOR2\\Condor.exe\" \"%1\""

ale už sa nepamatám čo s tým. Skúšal som to kopírovať kade tade ale nula bodov :-(
Zolo
 
Príspevky: 22
Registrovaný: 20.07.2015 21:56

Re: cndr

Poslaťod erycP » 26.02.2018 19:40

Problem bude v tom, ze si tam daval "cndr" - to je protokol pre condora V1. Pre V2 zacali pouzivat "cndr2". A je divne ze ti po instalacii Condora2 nefunguje cndr2 link... Skus si dat do registrov toto:
Kód: Vybrať všetko
Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CLASSES_ROOT\cndr2]
"URL Protocol"=""

[HKEY_CLASSES_ROOT\cndr2\DefaultIcon]
@="C:\\Condor2\\Condor.exe"

[HKEY_CLASSES_ROOT\cndr2\shell]

[HKEY_CLASSES_ROOT\cndr2\shell\open]

[HKEY_CLASSES_ROOT\cndr2\shell\open\command]
@="C:\\Condor2\\Condor.exe %1"
Obrázok užívateľa
erycP
 
Príspevky: 1623
Registrovaný: 27.05.2008 17:06
Bydlisko: Nitra

Re: cndr

Poslaťod Zolo » 27.02.2018 07:24

Môžeš mi prosím ťa popísať ako to mám dať do tých registrov? Neviem ako sa to robí. Dík.
Zolo
 
Príspevky: 22
Registrovaný: 20.07.2015 21:56

Re: cndr

Poslaťod erycP » 27.02.2018 07:55

Zolo píše:Môžeš mi prosím ťa popísať ako to mám dať do tých registrov? Neviem ako sa to robí. Dík.

Stiahni si a rozbal: http://dl.virtualsoaring.eu/cndr2.zip
V zipe je REG subor, na ktory staci dvojklik na import do registrov.
Obrázok užívateľa
erycP
 
Príspevky: 1623
Registrovaný: 27.05.2008 17:06
Bydlisko: Nitra

Re: cndr

Poslaťod Zolo » 27.02.2018 16:23

Super už mi to funguje. Ide to len na Google Chrome, ale to nevadí možem používať aj ten. Ďakujem veľmi pekne za pomoc.
Zolo
 
Príspevky: 22
Registrovaný: 20.07.2015 21:56

Re: cndr

Poslaťod erycP » 27.02.2018 18:59

Zolo píše:Super už mi to funguje. Ide to len na Google Chrome, ale to nevadí možem používať aj ten. Ďakujem veľmi pekne za pomoc.

Funguje to v tom browseri, ktory ma OS nastaveny ako defaultny. Inak taky Firefox pri kliku na link cndr2: opyta, v com otvorit - a mozes si zvolit cestu na Condor2 exac...
Obrázok užívateľa
erycP
 
Príspevky: 1623
Registrovaný: 27.05.2008 17:06
Bydlisko: Nitra

Re: cndr

Poslaťod Zolo » 28.02.2018 09:23

Ok. Dík za pomoc ešte raz.
Zolo
 
Príspevky: 22
Registrovaný: 20.07.2015 21:56


Späť na Software

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť
cron